Bu elim hadise Aziz Milletimiz başta olmak üzere Irkı, Mezhebi, meşrebi ne olursa olsun tüm Müslümanların asırlardır dinmeyen ortak hüznü ve acısı ola gelmiştir.
Bugün bize düşen vazife bu olaydan ders alıp mezhepsel ayrılıklar üzerinde durmaksızın milletimizin asırlardır var olan birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini korumak, savunmak olmalı ve üzerimize düşen görevi fert fert yerine getirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Ehlibeytin tüm mensuplarını, haasseten Hz. Hüseyin efendimizi, Kerbela Şehitlerini ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, Muharrem ayının birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesine vesile olmasını diliyorum.
Karakoyunlu Kaymakam V.
Orhan KÜÇÜK
KARAKOYUNLU KAYMAKAMI ORHAN KÜÇÜKTEN MUHARREM AYI MESAJI
Değerli Karakoyunlular; Hicretten 61 yıl sonra Muharrem ayının 10. gününde Kerbela'da tarihin gördüğü en acı katliamlardan biri yaşanmış Hz Peygamberimizin (sav) sevgili torunu Hz. Hüseyin ve çoğu Ehlibeytten 72 Mümin işkencelere maruz kalarak şehit edilmiştir.
Yayınlanma :
18.10.2016 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: