Iğdır Gençlik Merkezi Spor Salonunda “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kadınlara yönelik Fitness ve Egzersiz hareketlerle yapıldı.
Koşabiliyorken Koş Projesi Her gün Kışla Mahallesi Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi Semt Sahalarında sabahları 08:00 - 10:00 akşamları 18:00 - 20:00 saatleri arasında uzman Antrenörler eşliğinde ücretsiz faydanıcağı açıklandı.
Koşabiliyorken Koş projesi Devam Ediyor
Spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen “Koşabiliyorken Koş” projesi 2019 yılında da Iğdır’da çeşitli etkinlerle tüm hızıyla devam ediyor.
Yayınlanma :
12.09.2019 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: