KÖY HİZMETLERİNDEN EMEKLİ OLAN İŞÇİLERE VEDA YEMEĞİ VE PLAKET
Iğdır Köy hizmetleri müdürlüğünde 25 yıl ve daha fazlasını çalışarak hizmet eden 9 kişi emekli oldu.
Yayınlanma :
31.10.2008 08:03
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Yemekten sonra konuşan Erzurum köy hizmetleri yol iş sendikası 2.nolu şube başkanı Kıyas Daşkaya "Arkadaşlarımız kışın öğretmeni öğrencisine hastayı doktoruna kavuşturmak için gece gündüz fedakârca çalışmışlardır. Şimdide gönül rahatlığı ile emekli oluyorlar." dedi. Iğdır il özel idare sekreteri Ferhat Akkuş'ta “Emekli olan işçilerimiz şehirde ne varsa köyde de o olmalı düşüncesi içinde köylerimize hizmet götürmüşlerdir. Kırsalda hayat standardını artırmak için fedakarca çalışmışlardır şimdi de emekli oluyorlar. " şeklinde konuştu.
Iğdır Valisi S:Saffet Karahisarlı'da , "ne mutlu sizlere ki yüz akı ile alın teri ile çalışıp emekli oluyorsunuz. Sizler ülkemizi ileri götürmek için gece gündüz fedakarca çalıştınız. İnsanlar görevlerini layıkıyla yaptıkları taktirde ülkemiz gelişecek çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacaktır. Geçmişte hizmetleri baltalayan iş makinelerini yakanlar işçilerimizi şehit edenler oldu. Peki bunları yapanlar kimin malını kimin aracını yakmıştır. Kime zarar vermiştir. Tabiî ki Türk milletine Türk devletine. Bunun için iyi düşünmeliyiz oyunlara gelmemeliyiz. Onların amacı mühendis yetişmesin okul yol su olmasın diye amaç Türkiye'yi dışarıya el açar hale getirmek. Ama biz bu memlekete sahip çıkacağız çok çalışacağız. 1000 km köy yolunun 600 km alanı asfalt yapılmıştır. Susuz köyümüz yoktur"" dedi.
Daha sonra 25 yılını dolduran ve emekli olan Rahim Kirtil,Adil Tufu, Paşa Kıvrak,Mehmet Acan,Fahrettin Şafak, Zekeriya Aydın, Mehmet Bulut Mustafa İpek, İsa kartal'a hediye ve plaketleri vali S:Saffet Karahisarlı, Ak parti milletvekili Ali Güner ve kurum amirleri il genel meclis başkanı ve üyeleri il genel sekreteri ve yardımcıları tarafından verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: