Meslek tanıtma günleri projesinde amacımız öğrencilerimize ileride yapmak istedikleri meslekleri, bu meslekleri icra edenler tarafından tanıtmak öğrencilerimizin ileride mutlu olmalarını sağlamaktır." dedi.
Iğdır Emniyet Müdürlüğü Çocuk şubesi müdürü İhsan Zorlu da “Çocuk günleri projesi kapsamında bu meslek tanıtımına katkı sağlamak için buraya geldik sizler polislik mesleğini en iyi şekilde anlatacağız.
Bizler Türk polisi olarak sizlerin huzurunuz için çalışan sizlerin içinden çıkan kişileriz. Polislik mesleği fedakârlık isteyen suçlu insanlarla mücadele eden kişilerdir" dedi. Daha sonra polis olmak isteyen var mı diye sorunca öğrencilerin hepsi parmak kaldırarak polis olmak istediklerini söylediler.
Polislik mesleği ve Iğdır emniyet müdürlüğünü tanıtan slâyt gösterisi sunuldu. Polislik mesleği ile ilgili sorulan sorular cevaplandırıldı. İleriki günlerde diğer mesleklerle ilgili tanıtım programı yapılacak.
Kaynak: Haber Merkezi





