Konuşmasına bütün Türk milletinin başı sağolsun, acımız büyük, içimiz kan ağlıyor diye başlayan OĞAN hükümetin, saldırının ardından operasyon başlatıldığını söylediğini belirterek, ‘’Operasyon adeta basın kulübüne dönüşmüş Kandil’i kapsayacak mıdır? Kandil’i kapsamadan istediğiniz kadar tarihin en büyük operasyonunu yapacağız deyin, yine de başarı sağlayamazsınız’’ diyerek hükümete bir an önce sınır ötesi operasyon yapması çağrısında bulunmuştur.
Askerlerin şehit olduğu sırada birilerinin ‘’demokratik özerklik’’ ilan ettiğini ifade eden OĞAN, hükümetin bunun karşısında hangi adımları atacağını da sormuştur. Demokratik özerkliğin Türkiye’yi bölme projesi olduğunu belirten MHP Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN hükümetin bir an evvel terörle müzakereden vazgeçip mücadele etmrsi gerektiğini vurgulamıştır. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Muhalefete ‘gelin elinize taşın altına koyun’ sözü üzerine de biz MHP olarak değil elimizi, bütün gövdemizi taşın altına koymaya hazırız’’ diye konuştu. MHP Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN’ın konuşması mecliste büyük alkış aldı.
Genel Haber
Yayınlanma: 21 Temmuz 2011 - 06:11
MHP Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN TBMMde Hükümete Terörü Sordu
MHP Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN, Silvan’da hain pusu sonucu 13 askerimizin şehit edilmesi üzerine TBMM’de gündem dışı söz alarak terör konusunda bir konuşma yapmıştır.
Genel Haber
21 Temmuz 2011 - 06:11
İlginizi Çekebilir