Sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerin derslerine katılan Gün, onların hedeflerini ve kurslardan beklentilerini dinledi. Öğrencilerle sohbet eden Gün, başarı dileklerinde bulundu.
“DYK’lar Eğitimde Fırsat Eşitliğinin Temel Taşlarındandır”
Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, DYK’ların öğrencilerin akademik gelişimleri için önemli bir fırsat sunduğunu vurguladı. Gün, “Bu kurslar, okulda gördükleri eğitimi pekiştirmek, eksikliklerini tamamlamak ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak isteyen öğrencilerimiz için eğitimde fırsat eşitliği sağlayan kıymetli bir programdır. Amacımız, her öğrencimizin potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarabilmesi için gerekli desteği sağlamaktır” dedi.
Müdür Gün, beraberindeki heyetle birlikte okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelerek kursların verimliliği üzerine istişarelerde bulundu. Öğretmenlerin gayretlerinden dolayı teşekkür eden Gün, “Sizler, öğrencilerimizin geleceğini inşa eden mimarlarsınız. Buradaki emekleriniz, yarınlarımızın daha aydınlık olmasının teminatıdır” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: