Hazar Koleji öğrencileri; “ havalar çok soğuk, her yer kar ve buzla kaplı. Özellikle okulumuz çevresinde ki kuşlar için bizlerde Sevgi öğretmenimizle beraber böyle bir etkinlik yaparak aç kalan kuşları doyurmaya karar verdik. Ağaçlara astığımız yemlikleri her gün kontrol ederek boşalanları dolduruyoruz. Kuşların hazırladığımız yemliklerden yem yediklerini seyretmek bizleri çok mutlu ediyor” dediler.
Haber :O.Ş.
Minik Çocuklardan Doğaya Destek
Hazar Koleji anasınıfı öğrencileri son günlerde Iğdır’da yaşanan kar yağışı ve etkili olan soğuk havalar yüzünden yem bulmakta güçlük çeken kuşlar için okul bahçesinde bulunan ağaçlara yemlikler astılar.
Yayınlanma :
12.01.2017 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: