58 yaşında kanserden ölen Mithat Turan Melekli beldesi mezarlığında toprağa verildi.
Öğretmen camiası ve Mithat Turan ‘ın eski öğrencileri üzüntülü olduklarını Mithat hocanın iyi bir öğretmen ve insan olduğunu söylediler.
Iğdır da son yıllarda meydan gelen kanserden ölümlerin çoğalmasını vatandaşlar Ermenistan da ki eski sistem Medzomor Nükleer santraline bağlıyorlar.
TADDEF Genel Başkan yardımcısı Serdar Ünsal "Kanser den ölümler gün geçtikçe artıyor ve ölümlere sebep oluyor. Dernek olarak her fırsatta bu tehlikeyi anlatıyoruz Ermenistan kapatmıyor .Kanser ölümlerinin artmasının bir nedeni medzomor Nükleer santralından 1988 yılında meydan gelen depremden yayılan radyasyon da olabilir. Halende radyasyon yayıyor düşüncesindeyiz.Kanser ölümleri son 10 yıl içinde yüzde yüz artmıştır.Özellikle sınır köylerde yaşayanlarda kanser ölümler çok. "dedi.
MİTHAT TURAN ÖĞRETMENDE KANSERE YENİK DÜŞTÜ
Iğdır da kanserden bir kişi daha öldü. Son yıllarda artan kanser vakalarına bir yenisi daha eklendi. 3 yıldır kanserle mücadele eden Mithat Turan isimli öğretmen yakalandığı kansere yenildi.
Yayınlanma :
17.03.2018 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: