• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Genel Haber
  • Kültür & Sanat
  • Gündem
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • Resmi İlanlar
  • Duyurular Haberler
  • Ara
SON DAKİKA:
01:36
Iğdır Ticaret Odası’ndan Evlilik Destek Projesine Katkı
01:03
Iğdır’da “Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi”ne Yoğun İlgi
01:02
Iğdır İl Özel İdaresi’nden Hayvancılığa Büyük Katkı: Kavaktepe Köyü’nde HİS Göletleri Temizlendi
00:57
Ova Beyleri Grubu’ndan Leman Dergisi’ne Sert Tepki
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. OKUL YÖNETİCİLERİ 2 DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Eğitim
Yayınlanma: 11 Şubat 2019 - 00:00

OKUL YÖNETİCİLERİ 2 DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

            2018/2019 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Iğdır valisi Enver Ünlü başkanlığında  Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ve okul müdürlerinin katılımıyla yapıldı.          

Eğitim
11 Şubat 2019 - 00:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
OKUL YÖNETİCİLERİ 2 DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
            Toplantı Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.   Vali Enver Ünlü’nün başkanlığında bir araya gelen okul müdürleri, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalara dair istişarede bulundular.
                Türkiye’nin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük atılımlar gerçekleştirdiğini belirten Vali Enver Ünlü; “Her zaman söylüyorum, çocuklar benim en iyi dostlarım, onları çok önemsiyorum. Ülkemizin geleceğine yön verecek çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Bunun için bütçeden en önemli pay, Milli Eğitime ayrılıyor. Sn. Cumhurbaşkanımız da bu konuyu çok önemsiyor. Yapılan son yatırımlarla ilimizde eğitim kalitesinin artırılmasını ve başarı seviyesinin yükseltilmesini hedefliyoruz.“ dedi.
                Ünlü,Okul müdürleri okulunu, öğrencilerini iyi tanıyacaktır. Öğrencisinin sıkıntısını bilecektir. Mahallede muhtar okul aile birliği başkanı ile sık sık görüşecek okula gelmeyen öğrencileri okula kazandıracaktır. Çoğu öğrencimizin özle çalışma odası yoktur. Okulda rengârenk kütüphaneler yapıp öğrencilerimizin hizmetine sokalım. Öğrencilerimize okuma alışkanlığa kazandıralım bu bizim en önemli görevimizdir. Öğrencilerimize her şeyden önce dürüstlüğü, doğruluğu ,saygıyı ve sevgiyi öğretelim.İlimize atanan öğretmenlere her konuda destek olalım. Onlara ağabeylik babalık yapalım.Şu anda okul derslik ihtiyacımız en aza inmiştir. Ve Milli eğitimle ilgili Eylül ayında hizmete girecek olan 40’a yakın yatırımımız vardır.”şeklinde konuştu.
” ÖĞRETMEN VİCDANIYLA, GÖNLÜYLE ÖĞRENCİYİ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRENDİR”
            Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen,Katılımlarından dolayı tüm müdürlere teşekkür ederek hoş geldiniz diyerek şunları söyledi:” Mevcut kadromuz ile bu yıl daha başarılı olacağımıza inancımız tam. Gayemiz daha çok çalışarak ilimizin eğitim seviyesini daha yukarılara çıkartmaktır. İnşallah bu yıl güzel işlere imza atacağız. İlk yarı hedeflediğimiz başarının üzerinde olduk. Eğitim seviyemiz gün geçtikçe artıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizler başarı sağladıkça bizler mutlu oluyoruz. okul müdürlerine kapım ve gönlüm açıktır. Çünkü biz bir aileyiz.. Kapımız gönlümüz herkese açıktır. Eğitimde öğretimde en iyi yere gelmek için çalışıyoruz. Bu bir yürüyüştür. Bu yürüyüşte başarıyı yakalamalıyız.  Bunun içinde okul müdürü okulu ile ilgilenecek, mevzuatı iyi bilecek mevzuatı bilmeyen okul müdürü başarısız olur. Yazışma kurallarını bilmeyen arkadaşlarımız var. Öğretmen örnek yüce bir kişidir. Kıyafetiyle yaşayışıyla hareketiyle örnek olarak gösterilir. Öğretmen vicdanıyla ,gönlüyle öğrenciyi en iyi şekilde yetiştirendir.Öğrenci veli ilişkisine önem verelim ev ziyaretleri yapalım.Başarılı başarısız her öğrencinin evini ziyaret edelim. Bu başarı getirecektir. ” dedi.
                 Okul müdürlerinden devamlı yenilikçi olmaları ve eğitimde yeniliğini çok önemli olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Birbirimizle birlikteliği sağlayan bir politika izlediğimiz sürece eğitimde başarı sıralamamız daha da yükseğe çıkacaktır. Her zaman yenilikçi olmak gerekiyor ve öğrencileri bu yeniliklerden faydalandırmak gerekiyor. Okulunuza yeni atanan öğretmenlere sahip çıkın koruyun iyi şekilde yetişmelerini sağlayın. İdareci tatlı dilli herkesle barışık olmalı. Öğretmenlere ders programlarında yardımcı olun düzgün bir şekilde yapın. Öğretmenin hevesle çalışmasını sağlayın her şeyden önce okulunuzda  huzuru sağlayın. Sosyal adaleti sağlayın .Bugün Uyuşturucu illeti ile karşı karşıyayız. Bu konuda da hassas olalım. Öğrencilerimizi yakından tanıyalım özellikle sınıf öğretmeni sınıfındaki öğrencinin ailesini yaşantısını iyi bilmeli ona göre bir sıkıntı varsa sizle iş birliği yaprak gidermelidir. ” diye konuştu.

              Konuşmaların ardından gerçekleşen toplantı soru cevap şeklinde sona erdi. Toplantıya Okul Müdürleri, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ercan Budanur,Şube müdürleri Cevdet Parlar, Yakup Alhan,Sedat Bilir,Adnan Ok,Hüseyin Kıran ,Karakoyunlu ilçe müdürü Cabbar Turan, müdür yardımcısı Azizi Akar,Aralık ilçesi Milli Eğitim müdürü Nesim Göksu,müdür yardımcısı Kutbettin Yıldızlı,Tuzluca ilçe milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Öztürkmen, katıldı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Düzce Üniversitesi'nde Turizm Fakültesi kuruldu
Düzce Üniversitesi'nde Turizm Fakültesi kuruldu
Ardahan'da "Koruyucu Aile Olmak" konulu seminer düzenlendi
Ardahan'da "Koruyucu Aile Olmak" konulu seminer düzenlendi
Rektör, 50 yıl sonra ilkokul öğretmeni ile ilk harfleri öğrendiği sıralara geri döndü
Rektör, 50 yıl sonra ilkokul öğretmeni ile ilk harfleri öğrendiği sıralara geri döndü
Türk Kızılay'dan ilk yardım eğitimleriyle hem bilinçlendirme hem destek
Türk Kızılay'dan ilk yardım eğitimleriyle hem bilinçlendirme hem destek
Son Haberler
Iğdır Ticaret Odası’ndan Evlilik Destek Projesine Katkı
Iğdır Ticaret Odası’ndan Evlilik Destek Projesine Katkı
Iğdır’da “Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi”ne Yoğun İlgi
Iğdır’da “Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi”ne...
Iğdır İl Özel İdaresi’nden Hayvancılığa Büyük Katkı: Kavaktepe Köyü’nde HİS Göletleri Temizlendi
Iğdır İl Özel İdaresi’nden Hayvancılığa Büyük Katkı: Kavaktepe...
Ova Beyleri Grubu’ndan Leman Dergisi’ne Sert Tepki
Ova Beyleri Grubu’ndan Leman Dergisi’ne Sert Tepki
Silivri'de deniz şehitlerini anma programı düzenledi
Silivri'de deniz şehitlerini anma programı düzenledi
VALİ ÜNLÜ SPOR TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ ÜNLÜ SPOR TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ana Sayfa
Genel Haber
Kültür & Sanat
Gündem
Siyaset
Sağlık
Spor
Eğitim
Resmi İlanlar
Duyurular
Haberler
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Duyurular
  • Eğitim
  • Genel Haber
  • Gündem
  • Haberler
  • Kültür & Sanat
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.