İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz yaptığı açıklamada: “İl Genel Meclisi olarak şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için İl Sekreterimiz Ferhat Akkuş ve ekibiyle ibrlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlimiz Valisi Sayın Enver Ünlü çok duyarlı yaklaşımları ile köylerimizin ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermekte, sorunların kısa sürede imkanlarımız ölçüsünde giderilmesini sağlanmaktadır. Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında güzel bir uyum bulunmaktadır. Köylerimizin yol, su ve benzeri ihtiyaçları köylerimizin ihtiyacına binaen titizlikle yapılmaktadır.” Dedi.
İl Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’da yaptığı açıklamada: “Herşeyden önemlisi seçilmişlerle atanmışların uyum içinde çalışabilimesidir. İl Genel Meclisimiz kurumumuzla son derece uyumlu ve istekli çalışmaktadırlar. Sayın valimizle ve sayın Meclis başkanımızla sürekli köy gezileri düzenlemekte, sorunlar yerinde tesbit edilmekte, Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün talimatları doğrultusunda en kısa sürede giderilmektedir. Şüphesiz ki, tüm talepler anında karşılık buluyor diyemeyiz. Ama proğrama aldığımız yatırımlar zamana yayılarak mutlaka çözüme kavuşturulmaktadır.” Dedi.
Yeşil Iğdır Gazetesi Sahibi Cabbar Şıktaş’da: “İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’a çalışmalarında başarılar diledi.”