Orman ve Su İşleri Bakanlığı ülke genelinde yürüttüğü orman köylerinde yaşayan vatandaşlara destek verme ve gelir düzeylerini artırma faaliyetlerini Iğdır’da da başlattı.
Bakanlık tarafından orman köylerinde yaşayanların sosyal ve ekonomik gelişmelerini desteklemek maksadıyla geliştirilen projelerin uygulama çalışmalarına Iğdır’da da başlandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nce (OGM) bu yıl ilk kez orman köylerini destekleme projesinin uygulamaya başlandığı Iğdır’da Merkez Çalpala Köyü ile Tuzluca Kula Köyü’nde yaşayan iki aileye 26 bin TL kredi desteği verildi.
“Yeni Destekler Vermeye Devam Edeceğiz”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu her bölgenin coğrafi durumuna göre orman köylülerine kredi desteği verdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Bakanlık olarak orman köylülerimizi yerinde kalkındırmak için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Bugüne kadar bu projelerin uygulanmadığı Iğdır’da da kredi desteğine başladık. Şu an için 2 ailemize arıcılık alanında destek veren Bakanlığımız burada yeni destekler vermeye yeni projeler geliştirmeye devam edecek.”
Genel Haber
Yayınlanma: 09 Ağustos 2016 - 00:00
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞINDAN IĞDIRDA BİR İLK
BAKANLIK IĞDIR’DAKİ ORMAN KÖYLÜLERİNE KREDİ DESTEĞİNE BAŞLADI…
Genel Haber
09 Ağustos 2016 - 00:00
İlginizi Çekebilir