Ziyarete Rektör Alma’nın yanı sıra İŞKUR İl Müdürü Mehmet Salih Serçe ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Akar, Iğdır Halk Eğitim Müdürü Musa Ölmez ve Müdür Yardımcısı Doğan Çavlu katıldı.
Ziyaret kapsamında atölyede incelemelerde bulunan heyete Dr. Öğr. Üye. Cavit Polat eşlik ederken yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektör Alma, İŞKUR Halk Eğitim Merkezi ve Iğdır Üniversitesinin birlikte ortak protokolü kapsamında faaliyet gösteren Halı Kilim atölyesinde 25 kadın kursiyerin dokuma yaptığını ve bu kapsamda kadınlara yönelik hem ekonomik katkı hem de meslek öğretildiğini ifade etti.
Haber: Oğuzhan Şıktaş
Rektör Almadan Halı Kilim Atölyesine Ziyaret
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü’nde bulunan hali kilim atölyesinde kurs gören kursiyerleri ziyaret etti.
Yayınlanma :
22.11.2021 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: