RESSAM MECİT YOLCU VE KURSİYERLERİ SERGİ AÇTI
Yıllardan beri ressamlık ve öğretmenlik yapan Mecit Yolcu altı kursiyeri ile birlikte resim sergisi açtı.
Yayınlanma :
04.06.2008 08:29
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Daha sonra Mecit Yolcu ve kursiyerleri Adnan Tabaru, Halide Begüm Işık, Selcan Akaslan, Fidan Yeri, Ayşegül Güner tarafından yapılan 75 adet resmin bulunduğu sergi gezildi.
Ressam Mecit Yolcu “resimlerim yağlı boya. Karaka lem, orijinal taşıma, özgün boyadan oluştuğunu serginin bir hafta boyunca açık kalacağını fiyatı 100 YTL ile 1000 YTL arasında değişen resimlerden isteyenin satın alabileceğini” söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: