10. maçını kendi sahasında oynayan Iğdır Spor FK, sahasında ağırladığı Malatya Belediyesi Yeşilyurt Sporu 1-0 mağlup ederek üç puanı aldı ve 19 puanla 3. Sıraya yükseldi.
16 YIL SONRA MAÇ İZLEDİK
16 yıldır Iğdır’da profesyonel ligde top oynayamayan Iğdır, 16 yıl sonra bu heyecanı yaşamaya başladı. Alagöz Holding Iğdır Spor FK Başkanı Cantürk Alagöz Iğdır Sporu devraldıktan sonra yaptığı yatırımlarla ilk senesinde Iğdır Sporu bal liginden 3. Lige çıkardı.
Cantürk Başkan, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübüne yaptığı transferlerle Iğdır Sporu ülke gündeminde en çok konuşulan kulübü yaptı.
IĞDIR ULUSLARARASI BİR STADYUMA KAVUŞTU
Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ün yapımını üstlendiği Stadyum çim sahası bitti ve Iğdır Spor FK kendi sahasında ki ilk maçını kendi yaptırdıkları çim sahada oynadılar.
Uluslararası standartlara sahip olan çim saha, maç izlemeye gelen herkesin beğenisini kazandı.
PANDEMİ SEBEBİYLE AZ SEYİRCİ İZLEYEBİLDİ
Pandemi sebebiyle seyirci kısıtlaması vardı. Buna rağmen halktan yoğun ilginin olduğu görüldü.
Maçı izlemeye gelenler arasında çok sayıda kadın vardı.
Kendi evinde ilk maçını oynayan ve 1-0 galip gelen Alagöz Holding Iğdır Sporu tebrik ederiz.
Yorumlar
Kalan Karakter: