Orman Genel Müdürlüğü çalışanları ise iki şehidimizin bulunduğu mezarlık etrafına - mezarlık ile köy içine kadar olan yol güzergahına ve mezarlık etrafına boylu Top Karaağaç fidanlarını Jandarma Alay Komutanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, Köy Muhtarlığı ve Köy Halkının katılımları ile fidan dikimini gerçekleştirildi.
Iğdır Ormanİşletme Müdürü Taner Tazegün, Koçkıran köyünde şehitlerimiz için fidan dikimi gerçekleştirdik. Fidan dikme törenine katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyor. Tüm Şehitlerimizi Saygi... Sevgi̇...Mi̇nnet...Hürmet Ve Rahmetle AnIyoruz.”dedi.
Fidan dikimi sonrası şehitler için dualar okundu.
Şehitlik Ağaçlarla Donatıldı
İlimizde en son İdlib de şehit edilen ve Koçkıran köyünde toprağa verilen Şehidimizin anısına Silahlı kuvetlerimiz ve silah arkadaşlarınca anıt yaptırıldı.
Yayınlanma :
06.05.2020 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: