Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada “ 4 Temmuz tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti Füzuli ilçesi Alhanlı köyünde yaşanan olaylar bir vahşettir. Eli Kanlı Ermeni katiller bir kere daha gerçek yüzünü göstererek masum bir bebek ve sivil vatandaşı katletmiştir. Bu masum Zehra bebeğin katledilmesine ise hür dünya seyirci kalmış gerek Avrupa ülkelerinden gerekse İslam ülkelerinden bir kınama gelmemiştir.Bizce bu bir çifte standarttır.Ermenilerin bebeklere ve sivil halka yaptığı bu saldırılara hiç kimse sesiz kalmamalıdır. “görüşlerine yer verdi.
Ünsal, Ermeniler işgal ettikleri Azerbaycan topraklarından çekilmedikleri gibi,birde saldırgan tutum sergilemektedirler.Ermenilerin bu küstah ve saldırgan tutumuna gereken cevabın verilmesi gerekiyor.İnşallah iki şehidin kanı yerde kalmaz intikamı alınır “şeklinde konuştu.
Genel Haber
Yayınlanma: 10 Temmuz 2017 - 00:00
SERDAR ÜNSAL BEBEK KATİLLERİ YİNE İŞ BAŞINDA
Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal, Ermenilerin saldırgan tutumunu kınayarak,”bebek katilleri yine iş başında 2 yaşındaki Zehra bebek ve babaannesinin şehit edilmesini kınıyoruz. ”dedi.
Genel Haber
10 Temmuz 2017 - 00:00
İlginizi Çekebilir