Taner Tazegün'e İş Adamından Plaket
İsviçre’de yaşayan Iğdırlıların düzenlemiş olduğu gecede Eski Çevre ve Orman İl Müdürlüğü görevinde bulunan şimdi ise Orman ve Su işleri Bakanlık Müşaviri görevine atanan Taner Tazegün’e Iğdır’da yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.
Yayınlanma :
23.05.2012 05:44
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Düzenlenen gecede konuşma yapan Taner Tazegün, “Iğdır’ın ismi gibi kendide yeşil olsun diye Iğdır’ın ilk ve tek ormanını oluşturduk.
Ormanı sadece ben değil benimle beraber çalışan iş arkadaşlarımızla beraber oluşturduk. Iğdır’da böyle güzel bir ormanı oluşturduğumuz içinde çok mutluyum.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: