Şube Başkanı Sabiha Sever, yaptığı açıklamada, her yıl düzenli olarak hayırsever iş adamlarından topladıkları yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttıklarını söyledi.
Sever, Bu yılda dernek üyelerimizle bir araya gelerek kendi imkanlarımız çerçevesinde dernek üyelerimizin vermiş olduğu yardımlarla maddi durumu iyi olmayan 60 aileye tespit ettik.
Gerek çocuk gerekse büyükler için çeşitli yaş guruplarında yardımlarda bulunduk. Türk Kadınlar Derneği olarak her yıl yapmış olduğumuz yardımlar aralıksız devam edecektir.”şeklinde konuştu.
Türk Kadınlar Derneği Tarafından Kıyafet yardımı yapıldı
Türk Kadınlar Derneği Iğdır Şube Başkanlığı tarafından, Iğdır’da maddi durumu iyi olmayan 60 öğrenciye giyecek yardımında bulundu.
Yayınlanma :
21.12.2016 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: