Türkeli Fadıl Demirel İlçe Halk Kütüphanesi’nin daimi okuyucularından Muazzez Satıcı, yıllardır sürdürdüğü okuma alışkanlığıyla takdir topladı.
İlçe Kaymakam Vekili Ahmed Çelik, haftada ortalama 2-3 kitap alarak düzenli şekilde okumaya devam eden Muazzez Satıcı’ya teşekkür belgesi ve hediye takdim etti. Kütüphanede gerçekleşen buluşmada, Kaymakam Çelik ile bir süre sohbet eden Satıcı, okuma alışkanlığını sürdürmenin kendisine sağladığı katkıları paylaştı.
Kaymakam Çelik, okumanın bireysel gelişim ve toplumsal bilinç açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Okumak, hem kendimizi hem dünyayı daha iyi anlamamıza vesile olur. Sayın Muazzez Hanım gibi bilinçli okuyucularımızı görmek bizleri son derece mutlu ediyor" dedi.
Türkeli Fadıl Demirel İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Tuncer Bayrak ise, 5 yıldır istikrarlı şekilde kitap okumaya devam eden Muazzez Satıcı’nın bu örnek davranışının özellikle gençler için ilham verici olduğunu belirtti. Müdür Bayrak, kütüphane olarak her yaştan okuyucuyu desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: