ULUSLAR ARASI POLİS BİRLİĞİ IĞDIR ŞUBESİ KURULDU
IPA(Uluslar arası polis birliği Iğdır şubesi kurularak başkanlığa il emniyet müdürü Mustafa Aydın getirildi.
Yayınlanma :
13.04.2009 09:53
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Alman’yanın Ludwigsburg şehri IPA şube başkanı Hars Erb ‘da yaptığı konuşmada Iğdır’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını burada ve her Türkiye’ye gelişinde Türk misafirperverliğini gördüğünü belirterek, IPA bir dayanışma birliğidir. Üyelerimiz gittikleri her yerde başı sıkıştıklarında yardım görür. Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki polislerinde IPA üyesi olmaları için çalışıyorum. Geçen yıl Yunanistan yüzünden Kıbrıs Türk Cumhuriyeti alınmadı. Bu sene alınması için çalışacağım. Eğer alınmazsa 18 yıllık üyelikte istifa edeceğim. Bizim IPA da siyaset yoktur.” dedi.
Almanya’da yaşayan IPA gönüllü üyesi iş adamı Selim Demiröz de, “IPA dostluğu karşılıklı anlayışla başlar. Almanya’da yapılan bir toplantıda yemek menüsünden Türkiye’den gelen misafirler rahat etsin diye domuz eti yemekleri çıkartıldı.” şeklinde konuştu. Daha sonra gelen misafirlere katılım belgesi, plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: