Valilik Binasına Üçüncü Giriş Kapısı Açıldı
Iğdır Valiliğinde vatandaşların Valiliğe girmek için bina etrafında dönmeleri son buldu.
Yayınlanma :
26.05.2012 05:52
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Iğdır Valisi Amir Çiçek bu soruna el atarak vatandaşın bina etrafında gezerek arka kapıdan girmesi yerine Binanın ön protokol kapısına yeni bir giriş ekleyerek vatandaşların valiliğe arkadan dolaşarak girmemeleri için ön kapıdan ikinci bir kapı açtırdı.
Vali Çiçek, “Öncelikli hedefimiz vatandaşa hizmet etmektir. Vatandaşın Valilikte yapacak işlemleri için protokoldan işlemlerini sorarak arka kapıya yönlendirilmesi sorununa bir çözüm bularak ön ana caddeden ikinci kapıyı açtırdık. Artık vatandaş yapacak işlemleri için arka kapıya gitmeden ön kapıdan da valiliğe girerek işlemlerini yapabilecektir.” dedi. Bunun yanısıra Valilik önünde bulunan kaldırıma engelliler için rampa yapıldığını, yeni yapılan ön kapıda ve arka kapıda engellilere uygun rampalar yapılacağını belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: