Gece geç saatlerde başlayan denetimler sahur vaktine kadar devam etti.
Sahura kadar devam eden kontrollerde fırınlarda çalışan işçilerin portör muayene kartları, iş elbiseleri, hamurun yapıldığı tekneler, işçilerin saç sakal temel kontrolleri, soyunma odaları, hamurların bekletildiği odalar, yapıldığı malzemeler, un çuvallarının saklandığı ambarlar, odaların temizliği ve sağlığa uygunluk durumu, dezenfekte, paspas temizliği, havalandırma sistemleri, etiketler, tuvaletlerin temizliği, ekmek gramajları, işyeri açma ruhsatları ve hafta sonu tatil ruhsatları tek tek kontrol edilerek gerek görülen eksiklikler kamera sistemi ile tespit edildi.
Belediye Zabıta Müdürü Erdal Bagane: ”Başlatmış olduğumuz fırın denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. Halkın sağlığı ile ilgili her türlü tedbirleri almak zorundayız.” dedi.
Genel Haber
Yayınlanma: 22 Haziran 2015 - 05:40
Zabıta Müdürlüğünden Fırın Denetimi
Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürlüğü temiz ortamda sağlıklı ekmek çıkarılması için Iğdır merkeze bağlı fırın ve ekmek fabrikalarına denetim gerçekleştirdi.
Genel Haber
22 Haziran 2015 - 05:40
İlginizi Çekebilir