BAKAN YILDIRIM BUGÜN İLİMİZDE
HAVAALANI İÇİN SON 20 GÜN İÇİNDE 2 HEYET IĞDIR’A GELDİ Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım’ın bugün Iğdır’a yapacağı ziyaret öncesinde yapımı yarım kalan Iğdır havaalanı için 20 günde 2 heyet gelerek incelemede bulundu.
Yayınlanma :
24.07.2008 08:21
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


16 Temmuzda Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığından ikinci heyettin Iğdır havaalanında incelemede bulunarak rapor hazırladıkları ve raporu da ulaştırma bakanına verdikleri, raporda havaalanı ihalesini alan daha önceki müteahhittin ilişkisini kesilmediği ve alacağı olduğu için yeni ödenek tahsisi edilmediği ve ihaleye verilemediği gibi bilgilerden oluştuğu kaydedildi. Bakan Binali Yıldrırımın Iğdır proğramı ise şöyle Karts ilinden Iğdır’a Hareket (Karayolu) Iğdır’a varış ve 40 Km. Bölünmüş yol açılışı.
saat 13,30 da Iğdır havaalanına hareket, havaalanında inceleme, Vilayete ziyaret,Belediğe başkanlığını ziyaret, AK Parti İl başkanlığına ziyaret, Iğdır – Aralık duble yol çalışmalarının yerinde incelenmesi, Dilucu Gümrük sınır kapısını ziyaret ve İnceleme yaptıktan sonra saat 20.00’de ilimizden ayrılacağı öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: