Bursa eski Vali Yardımcısı Arslan, yöremizdeki tarihi, kültürel ve coğrafi güzellikler hakkında bilgi edinmek için ilimize ikinci gezisini yaptığı belirtildi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Muharrem Tenlik ile bir süre sohbet edip, yöremiz turizmi ve kültürü hakkında bilgi alan emekli Vali Yardımcısı Arslan “insanlarınız temiz, dürüst, saf, bunlara pozitif enerji verdikçe çalışkan olurlar, başarılı olurlar.” dedi.
Bursa Belediyesi gezi otobüsüyle bir grup olarak ilimize gelen vali Yardımcısı Arslan ve yardımcısı Sadık Güray’ın Bursa Kültür derneği olarak kültürel çalışmalar yaptıkları belirtildi.
Emekli Vali Yardımcısı Arslan, sohbet ve ikramlardan sonra Tuzluca yöresini gezmek üzere kurumdan ayrıldı.
BURSA ESKİ VALİ YARDIMCISI ARSLANDAN KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRÜ TENLİKE ZİYARET
Bursa eski Vali Yardımcısı Halis Arslan, Kültür Turizm Müdürü Muharrem Tenlik’i ziyaret etti.
Yayınlanma :
27.08.2019 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: