Tarım, sanayi ve ticaret, kültür, turizm, sosyal hizmetler, imar, yol, su ve ilin çevre düzeni plânı gibi ilimize hizmet veren Iğdır İl Özel İdaresi Sağlık alanında da yaptığı yatırımlarla ilimizin kalkınmasına katkı sağlamaktadır.
Yayınlanma :
21.06.2012 05:21
Güncelleme :
29.07.2025 22:55
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Sağlık Bakanlığının tahsis ettiği ödenek ile İhalesi 18.04.2011 tarihinde İl Özel İdaresince yapılan Iğdır devlet hastanesi ek binasında yüzde % 70 fiziki gerçekleşme sağlanmış olup; 21 Temmuz 2012 de hizmete açılması bekleniyor” dedi. Akkuş, “26.08.2011 tarihinde temeli atılan ek binanın toplam maliyeti 3.728.405,68 TL lik yatırım ile tamamlanacaktır.” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: