Bozan, yaptığı açıklamada, "Emniyet Müdürümüz Erden Sakarya, esnafın ikram ettiği şekerlemeyi nezaket göstererek kabul etti ve işçilerin bulunduğu alana geçti. Ancak art niyetli bazı kişiler, bu durumu farklı bir şekilde yansıtarak gündem yaratmaya çalışıyor. Sakız konusu, Ferhat Encü gibi birkaç müzahir tip ve onların gazetelerinin uydurduğu alçakça bir iftiradır. Müdürümüzü tanıyan herkes bunun ne kadar asılsız olduğunu bilir. Ancak bu iftira kampanyasının tek olumlu yanı, bu iddiayı ortaya atan kesimin, o şerefli üniformanın manevi değerini sakız gibi ucuz bir sembolle ilişkilendirilemeyecek kadar yüksek olduğunu öğrenmiş olmasıdır," ifadelerini kullandı.
Iğdır Emniyet Müdürü Erden Sakarya'ya Yönelik İddialara Yanıt
Iğdır Emniyet Müdürü Erden Sakarya, işten çıkarılan işçilerin oturma eylemi sırasında "itidal" çağrısında bulunmuştu. Bu olayın ardından sosyal medyada yayılan ve bazı gazetelerde yer alan sakız iddialarına, Belediye-İş Sendikası Iğdır Şube Başkanı Himmet Bozan sert tepki gösterdi.
Yayınlanma :
27.07.2024 08:43
Güncelleme :
27.07.2024 08:43
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: