IĞDIR FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ DEVAM EDİYOR
Iğdır İl Kültür ve Turizm Merkezi'nde Iğdır Valisi Saim SaffetKarahisarlı, Garnizon Komutanı J. K. Albay Osman Nuri Erkan, Belediye Başkan vekili Ferman Özoğul, Defterdar Yaşar Kısa, Aralık Belediye Başkanı Muharrem Kumtepe, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Y. Kemal Er ve daire müdürlerinin katılımıyla açılan fotoğraf ve resim sergisi devam ediyor.
Yayınlanma :
18.04.2008 11:39
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


koruma altına alınan Mümine Hatun Türbesi ile tarihi Halça Müzesi ile birlikte Iğdırlı ressam Erol Bat tarafından üzerinde çalışılan 30 tuval sergi alanında yer alıyor. Iğdırlı dağcı Bilgihan Ova, “Fotoğraflarla Iğdır Resim sergisi'ni açan vali Saim Saffet Karahisarlı, Garnizon Komutanı J.K. Albay Nuri Erkan, belediye başkanı adına sergiye katılan başkan vekili Ferman Özoğul, İl genel sekereteri Ferhat Akkuş, siyasi parti temsilcileri, İl Kültür Turizm Müdürü Y. Kemal Er, turizm danışma sorumlusu Nihal Sürmeli ile birlikte sergiye yakın ilgi gösteren Op. Dr. Turgut Anuk ve Av. Nahide Ova ile birlikte sergiyi bizzat ziyaret eden Iğdırlılar; il içinden ve il dışından tebrik mesajı gönderen hemşehrilerimize teşekkürlerini” belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: