15 Ocak 2016 tarihinde Muğla Dalaman’da yapılan liseler arası Türkiye Şampiyonasında Iğdır Spor Lisesi Judocularımızdan Mihraç Akkuş tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Böylece Akkuş Trabzon’da yapılacak olan Okular Arası Dünya Judo Şampiyonasında Iğdır’ımızı ve Türkiye’yi temsil hakkı kazandı.
Öte yandan 21-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Iğdırlı Judocularımızdan Mihraç Akkuş Türkiye 3. Üçüncüsü, Salih Yıldız da Türkiye beşincisi olarak göğsümüzü kabarttı. Başarılı gençleri kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Gençlik Spor Kulüp Başkanı Salih Dursun, gençlerin başarılarının devamını diledi.
JUDOCULARIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA
Iğdırlı sporcularımız başarıdan başarıya koşuyorlar
Yayınlanma :
28.01.2016 23:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: