Iğdır’da MHP kadın kolları seçim bürosunun açılışı yapıldı.Valilik yolunda iki katlı seçim bürosunun açılışını MHP Iğdır Milletvekili adayı Sinan Oğan, İl Başkanı Cahit Erol ve Kadın Kolları Başkanı Sevinç Akgün yaptı.
Açılışta konuşan MHP milletvekili adayı Sinan Oğan “güzel bir günde anneler gününde partimizin kadın kolları seçim bürosunu açıyoruz. Hayırlı olsun“ dedi.
Daha sonra salonu dolduran 300’den fazla kadına hitap eden Sinan Oğan, “Bugün anneler günü bütün annelerin ellerinden öpüyorum. Iğdır’ımızın bugün anne şefkatine ihtiyacı var. Iğdır’ın dirayetli evlatlarının direncine ihtiyacı var. Iğdır’da kadınlarımız artık siyasete yön vermelidir. Ev ev gezerek oy toplamalıyız. Kadınlar kalenin içindir.
Kaleleri içeriden fethetmeliyiz. Iğdır’da 2 milletvekilliğini almalıyız. Bir oyla bir şey olmaz demeyin bir oy hayat kurtarır çok şey olur. Bizim her bir oyumuz çok kıymetlidir. Sandığa sahip çıkmalı sandığa gitmeli, oyumuzu kullanmalıyız. Iğdır üzerinde oynanan oyunları anlatmalıyız. Bu seçimi aldıktan sonra belediyeyi rahatlıkla kazanırız.Iğdır halkının birlik beraberlik içinde olma günüdür.Iğdır’ı işsizlikten bizler kurtaracağız Bu konuda projelerimiz var.Iğdır’ın geleceği için Iğdır’a annelerimiz bacılarımız sahip çıkmalı herkesi komşusunu akrabasını dostunu MHP’ye oy vermeye ikna etmelidir.12 Haziran gecesi Iğdır’ın diriliş silkiniş günü olmalı” dedi.
MHP il Başkanı Cahit Erol’da “Annelerinizin kıymetini bilin annenizi sevin saygı gösterin” şeklinde konuştu.
Kadın kolları İl Başkanı Sevinç Akgün’de “Bugün burada sizlere pasta ikram ettik 13 Haziran’da da size Iğdır’ı hediye edeceğiz. Kadınlar olarak sorumluluğumuz çoktur. Herkes geleceği için huzurlu sahipli bir Iğdır için çalışmalı hangi partiden olursanızsa olun bu seçimde oyunuzu MHP verin” dedi.
Bu arada MHP il teşkilatı Iğdır’da anneler günü nedeniyle 3 bin karanfil dağıttı.
MHP'den Anneler Günü Kutlaması
MHP ‘DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI YAPILDI VE ARDINDAN KADIN KOLLARI SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI YAPILDI
Yayınlanma :
10.05.2011 05:42
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: