Ziyarette Iğdırlı çiftçilerin yaşadığı sıkıntıları ve taleplerini gündeme getiren Cantürk Alagöz, “Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’yı bugün makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri ve çözüm odaklı yönlendirmeleri için teşekkür ederim. Görüşmede Iğdırlı çiftçimizin yaşadığı sorunları dile getirdim. Çözüm bekleyen bir çok konuyla ilgili yakın zamanda olumlu gelişmeler yaşanacağı müjdesini de siz hemşerilerimle paylaşmak isterim” şeklinde konuştu.
Bilindiği üzere Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Iğdır’ın tarım sorunlarını çözmek için TBMM’de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda da yer almıştı. Ziyaret, hoş sohbetin ardından hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber: Zeki Şıktaş
Milletvekili Alagöz Bakan İbrahim Yumaklı'yı Ziyaret Etti
AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ederek Iğdır’ın tarım alanındaki sorun ve taleplerini dile getirdi.
Yayınlanma :
13.07.2023 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: