MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ SAVAŞ KAYA BU GECE ÇEKOSLOVAK RAKİBİYLE RİNGE ÇIKACAK
Milli ve profesyonel boksörümüz Savaş KAYA 5 Haziran Cumartesi gecesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda, Trabzonlu boksör Selçuk Aydın’ın “Dünya Şampiyonluk Gecesi”nde Çekoslovak rakibi Thomas Kugler ile ringe çıkacak.
Yayınlanma :
05.06.2010 12:14
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Daha önceki maçlarda olduğu gibi ben bu maçı da kazanacağına inanıyorum, amatör bile sayılmayacak şartlarda profesyonel boksör yetiştiriyoruz ve başarı elde ediyoruz, amatör boks'ta da birçok şampiyon, dünya ve Avrupa şampiyonasında mücadele eden gençlerimiz var, artık birilerinin bu gençlerimizin önünün açılması için gençlerimize sahip çıkması gerekiyor” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: