Yağmur ve selden etkilenen Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu lisesini ziyaret ederek okul müdüründen bilgi aldı.
Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin çamurdan kapanan yolunun İl özel idaresi greyderleri ile açılmasını izleyen Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen,okul binasını gezerek su dolan bodrum kısmında incelemelerde bulundu.
İnceleme ile ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen,”Aralık ilçesinde etkili olan yağmurun sele dönüşmesi ve Ağrı dağından çamur kaya gibi maddelerin gelmesinden Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi etkilenmiştir. Okul bodrumuna su dolmuştur. Müdürlük olarak gereken çalışmayı başlatarak bodrumdaki suları İl Özel idaresi ekipleri tahliye etti, okul yolunu greyderler düzeltti.Kendilerine teşekkür ediyorum.Selden zarar gören pansiyon kısmı içinde durumu bakanlığa bildirdik.”dedi.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN SELDEN ZARAR GÖREN OKULA ZİYARET
Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Iğdır ve çevresinde etkili olan sağanak yağmurdan sonrası meydana gelen sel felaketinden etkilenen Aralık ilçesinde okulları ziyaret etti.
Yayınlanma :
25.05.2021 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: