Pendik Müftülüğünün sorumsuzca yaptığı bir hareket sosyal medya da giderek yükselen ses ile eleştirilmekte, yapılan hareketin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne gölge düşürmeye çalışanlar tarafından bilinçli ve maksatlı yapıldığı kanaati taşınmaktadır. Bilindiği üzere bir zamanlar Iğdır’da bir RAPOR hadise gündeme gelmiş ve toplumda ciddi bir tepkiye sebep olmuştu.
Olayın açık ve net bir FETÖ oyunu olduğu ve hadisenin başını da FETÖ’cü Vali Ahmet Pek’in çektiği çok geçmeden anlaşılmıştı.
Pendik de Kars ve Iğdırlı Caferilerin kurdukları dernek tarafından yaptırılan bir camiye, yetkisi olmayan birinin vermiş olduğu bir dilekçeyi dikkate alarak oraya dini hiçbir yeterliliği olmayan ancak müftülük kadrosunda olan sözde Caferi din görevlisinin atanmış olması Pendik cami cemaati ve Türkiye’de ki din görevlileri tarafından tepkiyle karşılandı. Bu atamanın yarınlarda ülke genelinde Caferi camilerinin bu yolla diyanete bağlanması amaçlanmaktadır denildi.
Iğdırlı siyasilerin konuyu gerek hükümete ve gerekse diyanet işlerine anlatmaları gerekmektedir.
Yorumlar
Kalan Karakter: