Öğrenci Yurdunda İnceleme
Iğdır Valisi Amir Çiçek, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Iğdır Yurtlar Müdürülüğü Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.
Yayınlanma :
05.08.2010 10:29
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


İnceleme esnasında ilimizde bulunan Erzurum Kredi ve Yurtlar Müdürü Yahya Pasinlioğlu, “Öğrencilerimizin eğitimine çok büyük bir önem veriyoruz. Gezi amaçlı birçok etkinlik düzenliyoruz, öğrencilerimiz çeşitli yarışmalara katılıyor. Ayrıca 500 kişilik bir yurt yapılması planlanmaktadır.” dedi.
Vali Çiçek, öğrencilerin her türlü sportif faaliyetlerden faydalanmaları için gereğinin yapılmasını ve öğrencilerin neler istiyor sıkıntıları varmı bunları bilmek için sık sık anketlerin yapılmasını istedi.
Vali Çiçek, “bu güzel yapıyı en iyi şekilde koruyup, sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirip devletimize ve milletimize hayırlı birer birey olacakları kanaatindeyim.'' dedi.
Vali Çiçek, Erzurum Kredi ve Yurtlar Müdürü Pasinlioğlu, Iğdır Yurt Müdürü Çavlu ve kurum çalışanları ile sorunlarla ilgili kahvaltılı sohbet etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: