İnceleme esnasında İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Köy Muhtarları ve Köy halkı da Vali Ünlü eşlik etti.
Vali Ünlü, sulama kanallarında yaptığı incelemeler esnasında tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için ilgililere talimat verdi.
Yapılan incelemeler sonrası Özdemir İlkokulunu da ziyaret eden Vali Ünlü, sınıfları gezerek öğrencilerle
sohbet etti.
Sulama kanallarında incelemeler yapıldı
Vali Enver Ünlü, Merkeze bağlı Evci ve Özdemir köylerini ziyaret ederek bu köylerde İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden sulama kanallarında incelemelerde bulundu.
Yayınlanma :
14.10.2019 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: