Programa, AK Parti İl Başkan Vekili Av. Göksal Kılıç, Av. A. Talip Duran, il yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İtfaiye kostümüyle voleybol oynadılar, nefes kontrolü yaptılar
İtfaiye kostümüyle voleybol oynadılar, nefes kontrolü yaptılar
İçeriği Görüntüle

İlçe merkezinde gerçekleştirilen yürüyüşte partililer, vatandaşlarla bir araya gelerek bölge halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret kapsamında esnafı tek tek gezen heyet, ilçe ekonomisine dair görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan programda, birlik, beraberlik ve hizmet vurgusu ön plana çıktı.

AK Parti Tuzluca İlçe Başkanı Abdulmuhtalip Duran, program kapsamında yaptığı açıklamada, ilçenin kalkınması ve yerel sorunların çözümü için kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Duran, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ‘Terörsüz Türkiye’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Milletvekilimiz Sayın Cantürk Alagöz ve İl Başkanımız Sayın Ali Kemal Ayaz’ın selamlarını da ilettik. Yüce Rabbimize hamdolsun ki, halkımızın taleplerine karşılık verebilen bir teşkilatın ferdi olarak, esnafımızın tüm taleplerini dinledik ve çözüme kavuşturabileceğimiz konuları yerinde çözdük.” ifadelerini kullandı.

Duran, açıklamasını “Biz, gönüllü haklı davamızın AK fertleri olarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Rabbim zaferler nasip eylesin, hakkı hak edenlerle bizleri hemhal eylesin.” sözleriyle tamamladı.

Program, esnaf ve vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

53D9648A 1E9A 4968 B00B 7717C2540604E62Cd0E5 C0A2 4377 A092 3Bd13A6E9Aa0

Muhabir: Allahverdi ŞIKTAŞ