Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan anahtarlarını alan depremzedeler, mutlu olduklarını söyledi.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. yıl dönümü kapsamında, Osmaniye'de 'Küllerinden Doğdu Yine, Türkiye'min Gücüne Bak' 6 Şubat Depremleri Anma Programı düzenlendi. Programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 depremzedeye TOKİ'nin yaptığı yeni evlerinin anahtarlarını teslim etti.

Depremzedeler mutlu oldu

Anahtarlarını alan depremzedeler, mutluluklarını İHA'ya anlattı. Anahtar alan depremzedelerden Zeynep Kocaman, '3+1 evimizi aldık, çok mutluyuz. Çok teşekkürler' dedi

Gazi Şahin Eroğlu ise, 'Sözünde duran bir cumhurbaşkanımız var. Dünya rekoru kırarak bize evlerimizi teslim etti. Teşekkür ederiz, mahallemiz de Murat Kurum Mahallesi oldu, onun için de çok mutlu olduk' diye konuştu.

Otomobil ile 'pat pat' çarpıştı: 3 yaralı
Otomobil ile 'pat pat' çarpıştı: 3 yaralı
İçeriği Görüntüle

Hakan Peksoy adlı depremzede ise, 'Cumhurbaşkanımız 3+1 ev verdi, çok mutlu olduk' ifadelerini kullandı.

Ayşe Kürtül de, 'Deprem konutlarında sonunda evimize kavuştuk. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin' dedi.

Anahtarlarını alan depremzedelerin çocukları da yeni evlerine kavuştukları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA