Iğdır’da Yerli Malı Haftası Coşkuyla Kutlandı: Yerli Araçlar Öğrencilere Tanıtıldı
Iğdır’da Yerli Malı Haftası Coşkuyla Kutlandı: Yerli Araçlar Öğrencilere Tanıtıldı
İçeriği Görüntüle

Minik öğrenciyi bu anlamlı davranışından dolayı kutlamak üzere okulu ziyaret edip Feride’ye hediye takdim eden Aralık İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Demirel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Minik öğrencimizi kutluyorum. Yaptığı hareket herkesi duygulandırmış ve gururlandırmıştır. Öğretmenine, annesine ve babasına da teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisiyle büyümesi bizi mutlu ediyor.”

18D23232 8F81 4Eac B7Cb 43Dff7E74Eec

Bilindiği gibi Okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, teneffüs arasında sınıfına dönen Feride’nin koridorda bulunan Atatürk büstünün önünde durarak asker selamı verdiği, ardından sınıfının kapısını nazikçe çalarak içeri girdiği görülüyor.
Bu içten selam, köyde ve ilçede büyük takdir toplarken, milli değerlerin küçük yaşlarda benimsenmesinin önemini bir kez daha hatırlatmıştı.

47Ea3D22 91B4 47A6 Bb6E Ba5184Ebbfd5

Muhabir: Ali Polat