Bu kapsamda 14 Kasım Mahallesi Duygu Sokak ile Söğütlü Mahallesi Vali Halil Ulusoy Caddesi’nde mevcut parke taşları sökülerek asfalt serimine hazırlık yapılıyor. Toplam 4 kilometre uzunluğundaki güzergâhta asfalt öncesi reglaj ve PMT (Plent Miks Temel) serimi çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

I M G 2942

Vali Taşolar ve Eşi “Kim Var?” Sanat Etkinliğine Katıldı
Vali Taşolar ve Eşi “Kim Var?” Sanat Etkinliğine Katıldı
İçeriği Görüntüle

Öte yandan vatandaşlar, benzer bir çalışmanın şehrin en işlek ve en popüler noktalarından biri olan Vali Yolu’nda da yapılmasını talep ediyor. Yıllardır parke yol olarak kullanılan Vali Yolu’nda araç trafiğinin sağlıklı bir şekilde akamadığını belirten vatandaşlar, özellikle yaz aylarında yolun trafiğe kapatılmasıyla birlikte ortaya çıkan kötü görüntüden şikâyetçi.

I M G 2941

Vatandaşlar, Vali Yolu’nun bir an önce asfaltlanmasını ya da yeniden modern parke taşlarıyla düzenlenmesini isteyerek, caddenin şehir estetiğine uygun hale getirilmesini talep ediyor.

Muhabir: Allahverdi ŞIKTAŞ