Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB) Iğdır İl Başkanı ve aynı zamanda Iğdır Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Talan, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcileriyle birlikte Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

77E8E1A8 1Ab9 4E98 B512 886Dd2D62B2D

Esnaftan Valiye Teşekkür
Ziyaret kapsamında söz alan Başkan Ayhan Talan, emlakçı esnafının şehirdeki faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Vali Taşolar’ın sektöre ve yerel esnafa yönelik gösterdiği yapıcı yaklaşım ve ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu. Talan, Iğdır’da gayrimenkul sektörünün gelişimi için mülki idareyle iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Ce77255F Dd6B 4B47 8773 D2Aa99F18983

Vali Taşolar: "Memnuniyet Duydum"
Heyeti makamında ağırlayan Vali M. Fırat Taşolar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehrin ekonomik dinamiklerinde emlak sektörünün önemli bir payı olduğunu belirten Vali Taşolar, nazik ziyaretleri için Başkan Talan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ağrı'da üzerine çığ düşen araçtaki 4 personel kurtarıldı
Ağrı'da üzerine çığ düşen araçtaki 4 personel kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhabir: Allahverdi ŞIKTAŞ