İLİMİZ EMNİYET MÜDÜRÜNDEN KAYSI TÜCCARI DOLANDIRICISI UYARISI
İlimiz Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyararak esnafım diye ortaya çıkan dolandırıcılara karşı dikkatli olmalarını istedi.
Yayınlanma :
15.07.2009 10:23
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Yapılan bu kayısı ticaretinde, kayısı toplama, ambalajlama ve bu ticareti yapmak üzere İl dışından gelen tüccarların içinden bazılarının işçi paralarını ödemeyerek kaçtıkları yönünde şikayetler aldıklarını“ belirtti. Son günlerde Polis Merkezimize yapılan müracaatlardan anlaşıldığı üzere bu ticareti yapan ender de olsa bazı şahısların çalıştırmış oldukları işçilerin ücretlerini, almış oldukları gıda, nakliye, konaklama ve vb. ücretlerini ödemeden gece geç vakitlerde ilimizi terk ederek gittikleri anlaşıldığını belirten Aydın, şunları kaydetti: ”Vatandaşların mağdur olmamaları açısından özellikle İl dışından gelerek Kayısı ticareti yapan kişilerden alacaklarının takip edilerek şüphelendikleri bir durumda önce Polis Merkezimize müracaatta bulunmaları ve tanıdıkları, bildikleri güvenilir kişiler ile bu ticareti yapmaları önemle duyurulur. Konu ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: