Iğdır Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleşen ziyarete; MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş, Melekli Belediye Başkanı Mücahit Tanık, MHP Merkez İlçe Başkanı Erşan Balo ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
"Esnafımız İçin Hayırlı Olsun"
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş, seçim sürecinin geride kaldığını ve artık hizmet vaktinin başladığını vurguladı. Ateş, "Iğdır Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Bülent Beklen beyefendiyi ve ekibini tebrik ediyoruz. Yeni görev döneminde kendilerine ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Şehrimizin ulaşım emektarlarının her zaman yanındayız," dedi.
Başkan Beklen: "Ziyaret Bize Güç Vermiştir"
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Oda Başkanı Bülent Beklen ise MHP heyetine teşekkürlerini iletti. Beklen, Iğdır şoför esnafının kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında kararlılıkla çalışacaklarını belirterek, bu tür anlamlı ziyaretlerin kendilerine moral ve güç verdiğini dile getirdi.
Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.




