Güvenlik güçleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon daha gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, hakkında “İnsan Ticareti Yapma” ile “Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek, Yaptırmak, Aracılık Etmek ve Yer Temin Etmek” suçlarından 43 yıl 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 12 bin 480 TL adli para cezası bulunan N.S. (1973 doğumlu, Azerbaycan uyruklu) isimli şahıs, uluslararası seviyede aranıyordu.

2E64D427 Eb1D 4430 B3Da 6A2D6726B6D6

Şüphelinin yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, Iğdır–Nahçıvan yolu üzerinde yapılan şok yol uygulamasında durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçta yapılan kimlik kontrolünde, aranan şahsın N.S. olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan N.S., cezaevine teslim edildi.

Iğdır’da Kaçakçılara ve Dolandırıcılara Darbe: Ele Geçirilenler Dudak Uçuklattı!
Iğdır’da Kaçakçılara ve Dolandırıcılara Darbe: Ele Geçirilenler Dudak Uçuklattı!
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, kamu düzeninin sağlanması ve suçluların adalete teslim edilmesi amacıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Fa0792Ab 0218 45Df 9Bc3 65F5584F986D

Muhabir: Ali Polat