Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinin ardından evlerine yerleşen binlerce kişi huzur ve güven içerisinde evlerinde oturuyor. Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat depremlerinden en fazla hasarı gören kentlerden birisi olan Adıyaman’da yapımı tamamlanan konutlar depremzedelere yuva oluyor.
İl ve ilçe merkezlerindeki kalıcı deprem konutları ve kırsalda köy evlerinin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Bir taraftan konutlar yapılırken, diğer taraftan tamamlanan konutlara depremzedeler yerleşiyor. Depremin ardından 14 bin 605 konut teslim edilirken, 7 bin 300 konutun yıl sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.
Evlerine girmenin mutluluklarını yaşayan depremzede vatandaşlar, evlerin oldukça sağlam olduğunu ve kendilerini artık güvende hissettiklerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.
(CK-LO-Y)
Adıyaman’da kalıcı konutlar binlerce kişiye yuva oldu
ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinin ardından evlerine yerleşen binlerce kişi huzur ve güven içerisinde evlerinde oturuyor.
Yayınlanma :
25.10.2024 13:37
Güncelleme :
25.10.2024 13:37


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: