AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Iğdır’ın tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan köklü bir şehir olduğu vurgulanarak, kentteki huzur ve güven ortamının emniyet teşkilatının özverili çalışmaları sayesinde sürdürüldüğü ifade edildi.

D4B21Fb1 Bcb9 4212 B73D 1E8Afee21211

Ziyaret kapsamında Başkan Mehmet Engin, İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ile bir araya gelerek, şehirde güvenliğin sağlanması adına yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Açıklamada, Emniyet Müdürü Turgay’ın vatandaşlarla kurduğu güçlü iletişimin ve gece gündüz demeden sürdürdüğü çalışmaların Iğdır’daki huzur ortamının temelini oluşturduğu belirtildi.

Heyet daha sonra polis uygulama noktalarını ziyaret ederek görev başındaki polislerle sohbet etti. Polis Haftası’nı kutlayan Engin, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Dc43560F 0870 467E 897F 2Cf39Bc26356

Açıklamada ayrıca, gerçekleştirilen ziyaretlerin devlet ile toplum arasındaki bağları güçlendirdiği vurgulanarak, polislerin fedakârca yürüttüğü çalışmaların toplumun her kesimine dokunduğu ifade edildi.

Dereceye Giren Öğrencilere Madalya Verildi
Dereceye Giren Öğrencilere Madalya Verildi
İçeriği Görüntüle

AK Parti Iğdır Merkez İlçe Başkanlığı, Polis Haftası vesilesiyle başta İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay olmak üzere tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederek, görevlerinde başarılar ve aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Muhabir: Allahverdi ŞIKTAŞ