Iğdır’da düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluşan Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Demiröz, partisinin tarım, gıda ve hayvancılık alanındaki çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda Iğdır’ın tarımsal potansiyeline dikkat çeken Demiröz, üreticilerin desteklenmesi ve tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmasının önemine vurgu yaptı. Demiröz, partisinin tarım politikalarının temel hedefinin üretici ile tüketici arasındaki güveni yeniden tesis etmek olduğunu belirtti.
Demiröz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Hedefimiz, üreticiyi yeniden toprağa, tüketiciyi ise güvenilir gıdaya kavuşturmaktır. Çiftçi kazanacak, tüketici korunacak, ülke ekonomisi büyüyecek. Tarım ve hayvancılık alanındaki projelerimizi gittiğimiz her yerde üreticilerimizle paylaşıyoruz.”
Iğdır’ın tarım ve hayvancılık açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Demiröz, bölgedeki üreticilerin sorunlarının ve beklentilerinin yakından takip edilmesi gerektiğini söyledi.
Toplantıda ayrıca basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demiröz, partisinin tarım, gıda ve hayvancılık politikalarına ilişkin görüşlerini paylaştı.
Gerçekleştirilen programa Anahtar Parti Iğdır İl Başkanı Adem Turaç da katıldı.



