Divan başkanlığını Melik Zahir"in yaptığı kongrede Cemalettin Yılmaz ve ekibi yeni dönem için seçildiler. Federasyon kurucu başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile geçmiş dönemde görev alan yeni üyeler hazır bulundular. Bir önceki faaliyet raporları okundu ve tepkilere neden oldu.   
    Genel kurulda söz alan dernek başkanları Federasyonun daha aktif olması yönünde görüş bildirerek, daha etkin olması dileklerinde bulundular.               Birlik ve beraberliğin sağlanması için Federasyonun tüzüğünün değiştirilmesi ve daha büyük hedeflere ulaşılması yönünde görüş bildirdiler.
YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
    Genel kurulda yönetim listesiyle birlikte başkanlığa seçilen Cemalettin Yılmaz teşekkür konuşmasında “Aldığımız görevin önemini, büyüklüğünü ve sorumluluğumuzun ağır olduğunu biliyoruz
   Sizlere ve Kars, Ardahan, Iğdır camiamıza layık hizmetler sunmak ve camiamızı hak ettiği seviyeye ulaştırmak için gayret edeceğiz.” dedi. Yapılan kongrede yönetim kuruluna şu isimler seçildi; Şemistan ÇELİK, Muhammet KANAT, Akan AYAZ, Ufuk KARAHAN, Tekin BULUT, İsmail TEMUÇİN, Muhlis KOÇ, Talat KARA.Denetleme kuruluna ise; Adnan ÖZBEK, Sacettin TOPER, Atıf DEMİRCİ seçildiler.
Kaynak: Haber Merkezi