“Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı” Bölge Yarışması Tamamlandı
Diyarbakır ilinde düzenlenen “Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı” bölge yarışmalarında, Iğdır’lı sporcular önemli başarılar elde etti.
Yayınlanma :
09.04.2025 12:12
Güncelleme :
09.04.2025 12:12
Kızlar 60 metre branşında Elif Güzelkaya ikinci olurken, erkekler 80 metre branşında Ensar Kılıç da ikinci olmayı başardı.
Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin, “Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı” Bölge Yarışmasında ilimizi temsil ederek derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.
Recep Polat
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: