Geçtiğimiz ay içerisinde Iğdır Valiliği tarafından şehrin çöp kirliliğine çözüm bulmak amacıyla başlatılan temizlik kampanyasına toplumun her kesiminden yoğun ilgi gösterildi.

Özellikle esnaf, iş yerlerinin önünün temizliğine hassasiyet gösteriyor. İş yerlerinin önünü temizleyen esnaf, bunu alışkanlık hâline getirdiğinde şehrin genel temizliği büyük ölçüde çözülmüş olacak.

C7D0Ca95 E1Ff 4C04 99Ae 795E7057839D

Iğdır Belediyesi, bir an önce işçi alımı yaparak şehrin genel sorunu hâline gelen temizlik sorununa köklü bir çözüm üretmelidir.

5Ecf68Cc Fa9E 4800 8E57 842B0F7Ca7A3

Bölge illerine göre en az personelin Iğdır Belediyesinde bulunduğu belirtilirken, Iğdır Belediyesi işten çıkardığı 204 işçinin yanına 204 işçi daha alsaydı dahi Kars veya Ağrı illerindeki personel sayısına yetişemeyecekti.

Milli Eğitim Müdürüne Nezaket Ziyareti
Milli Eğitim Müdürüne Nezaket Ziyareti
İçeriği Görüntüle

69832665 2A19 4615 B2Ad 3Efe3591B7Dc

Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş’in bu radikal kararı tekrar gözden geçirmesi, toplumun beklentileri arasında yer alıyor.

Şehrimizi temiz, bakımlı ve estetik yapılarla güzelleştirmeliyiz.

Muhabir: Hatem POLAT