Düzenlenen törende konuşan TADDEF Genel Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek onları teşvik eden okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Ünsal ,konuşmasında, Hocalı’da yaşananların unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, Hocalı soykırımı 21. asırda yapılmış Ermenilerin ve Rusların gerçek yüzünü ortaya koyan bir soykırımdır. “Hocalı’yı unutmadık, unutmayacağız. Hocalı için adalet istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Program kapsamında yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür belgeleri; İlahiyat Fakültesi Dekanı Ali Yıldız Musahan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Eda Gülbetekin, Camar Müdürü Hasan Ocak ile Spor ve Kültür Şube Müdürü Kurban Parlar tarafından takdim edildi.

Törende öğrencilerin eserlerinin, tarih bilincinin gelişmesine katkı sunduğu ve genç nesillerde farkındalık oluşturduğu vurgulandı.






